Cégcsoport

AZ ACCELL CSOPORTRÓL
Hiszünk abban, hogy a kerékpározás előre mozdítja a világot. Egyszerű és intelligens megoldásokat tervezünk azért, hogy fantasztikus élményt nyújtsunk azoknak, akik a kerékpárjainkat használják. Az Accell Group kerékpárokat, kerékpár alkatrészeket és kiegészítőket állít elő. Európában piacvezetők vagyunk az e-bike-ok tekintetében, és másodikok a kerékpár alkatrészek és kiegészítők piacán. Számos vezető európai kerékpármárkával együtt. 
Ezen márkákat azok az úttörők alkották, akiknek a legjobb sem volt elég jó. A csoport a mai napig a családi vállalkozás szellemének megtestesítője. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kiváló minőségű, nagy teljesítményű, élvonalbeli termékeket gyártsunk, amelyeket a folyamatos know-how és szaktudás változása jellemez. Portfóliónk jól ismert kerékpármárkákat tartalmaz: Haibike, Winora, Ghost, Batavus, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta, Babboe és Carqon. Az XLC a saját alkatrész és kiegészítő márkánk.
Az Accell Group 3400 főt foglalkoztat 18 országban. Kerékpárjainkat és kapcsolódó termékeinket több mint 80 országban forgalmazzák. 2019-ben 943 ezer kerékpárt adtunk el és ezzel 1,1 billió eurós forgalmat realizáltunk. www.accell-group.com